spilleboden.dk
spilleboden.dk
spilleboden.dk
spilleboden.dk
banner
Velkommen til Spilleboden – stedet hvor din hygge er garanteret
baner
bg
promo-icon1

Tilmeld

Opret en konto hos Spilleboden.dk

bg
promo-icon2

Indbetaling

Indbetal og få op til 1.000 kr. i velkomstbonus!

bg
promo-icon3

Spil

Spil dine favorit spil

1. Velkomstbonustilbuddet gøres tilgængeligt for spillere, der opfylder følgende kriterier:


a. spillerne skal være førstegangstilmeldte;

b. spillerne skal indbetale et startbeløb på mindst 100 kr. 

2. Spillere, der ønsker at benytte sig af en velkomstbonus, skal følge disse to kriterier, når de tilmelder sig Spilleboden. Velkomstbonussen vil være tilgængelig, når den første indbetaling er gennemført.

3. Når velkomstbonussen er tildelt, er den tilgængelig i tres (60) dage, indenfor hvilken periode betingelserne for tilbuddet skal være opfyldt, før der kan udbetales bonuspenge, der er omregnet til rigtige penge. Hvis disse betingelser ikke opfyldes indenfor tidsperioden, bliver velkomstbonussen og eventuelle gevinster fra bonuspengene automatisk annulleret.

4. Velkomstbonussen giver spilleren ret til at modtage et beløb svarende til den første indbetaling eller 1.000 kr. (afhængigt af hvilket beløb der er det laveste) i bonuspenge.

Hvordan kan en spiller modtage sin velkomstbonus? Se venligst nedestående eksempler:Eksempel 1. Indbetal 2.000 kr. og få 1.000 kr. i bonuspenge.

Eksempel 2. Indbetal 1.000 kr. og få 1.000 kr. i bonuspenge.

Eksempel 3. Indbetal 500 kr. og få 500 kr. i bonuspenge

5. For at konvertere bonuspenge fra velkomstbonussen skal spilleren spille for et beløb svarende til ti gange (10x) værdien af det indbetalte beløb samt det tildelte bonusbeløb. Når et sådan indsatskrav er opfyldt, bliver eventuelle bonuspenge på spillerens konto vekslet til rigtige penge.Hvordan kan en spiller konvertere deres indbetalingsbonus? Se venligst nedenstående eksempler:Eksempel 1: Indbetal 2.000 kr. og få 1.000 kr. i bonus penge, spilleren skal omsætte 30.000 kr. [10x (2.000 + 1.000 kr.)] for at konvertere de resterende bonuspenge.

Eksempel 2: Indbetal 1.000 kr. og få 1.000 kr. i bonus penge, spilleren skal omsætte 20.000 kr. [10x (1.000 + 1.000 kr.)] for at konvertere de resterende bonuspenge.

Eksempel 3: Indbetal 500 kr. og få 500 kr. i bonus penge, spilleren skal omsætte 10.000 kr. [10x (500 + 500 kr.)] for at konvertere de resterende bonuspenge.

6. Du kan satse dine bonusmidler på alle spilleautomater angivet nedenfor:

Hacksaw: RIP City, Le Bandit™, Dork Unit.

NetEnt: Starburst, Gonzo's Gold.

PariPlay: Dragons of the North Deluxe.

Play’n GO: Super Flip, Legacy of Dead, Book of Dead.

Pragmatic Play: Diamond Strike, Hot to Burn, Honey Honey Honey, Dragon Kingdom - Eyes of Fire, Little Gem Hold and Spin, Clover Gold, Wild Gladiators, Book of Kingdoms, Greedy Wolf, Emerald King Rainbow Road, 3 Genie Wishes.

7. Der er ingen maksimale gevinster fra indsatser, når du spiller med en velkomstbonus.

8. Alle indsatser i forbindelse med gennemspilning af en aktiv bonus er begrænset til maksimum 20 kr. Er det teknisk muligt at satse et beløb der overskrider maksimumsgrænsen, forbeholder virksomheden sig retten til at annullere spillet, refundere indsatsen og eventuelle gevinster eller tab bliver hermed ugyldige.

9. Virksomheden forbeholder sig retten til enhver tid og af en hvilken som helst grund at ændre, tilpasse, afbryde eller afslutte dette kampagentilbud, og samtidig forbeholder den sig retten til enhver tid at ændre betingelserne og vilkårene for dette tilbud. Spilleren er selv ansvarlig for at holde øje med ændringer og opdateringer.

10. Disse vilkår og betingelser regulerer det velkomstbonustilbud, som er tilgængeligt fra den 14.07.2023, og som overholder de Almindelige bonusvilkår og -betingelser samt de Almindelige vilkår og betingelser, der fremgår af Hjemmesiden. Skulle der være en uoverensstemmelse mellem bestemmelserne i de Almindelige bonusbetingelser og -vilkår og/eller de Almindelige vilkår og betingelser og bestemmelserne i disse betingelser og vilkår for velkomstbonussen, er sidstnævnte gældende, for så vidt angår velkomstbonustilbuddet.