spilleboden.dk
spilleboden.dk
spilleboden.dk
spilleboden.dk

Vikingeklubben

Version 1.4 - 14.11.2023

Velkommen til Vikingeklubben

Vikingeklubben er vores nye loyalitetsconcept. Hos Spilleboden synes vi ikke, at de gode tilbud primært skal være forbeholdt nye spillere, og vi vil derfor gerne tilbyde en ugentlig gave til vores eksisterende og loyale spillere i form af 20 gratis spins.

For at være berettiget til gaven skal du i løbet af den specificerede kampagneperiode have satset et hvilket som helst beløb med ”rigtige penge”, du skal have registreret din konto for mindst 14 dage siden, og du skal have foretaget mindst to indbetalinger til din Spilleboden-konto.

Opfylder du alle krav indenfor den specificerede kampagneperiode, vil du automatisk modtage 20 gratis spins på din Spilleboden-konto den efterfølgende uge.

Vikingeklubben vilkår og betingelser

1.

Loyalitetsprogrammets gratis spins er tilgængelige for spillere, som opfylder alle de følgende kriterier:


  1. Spillere, der har placeret indsatser for rigtige penge for minimum 100 kr. i den specificerede periode og;
  2. Spillere, der har placeret mindst to indskud inden for den angivne tidsperiode og.
  3. Spillere som har registreret deres Spilleboden-konto mindst 14 dage før den specificerede kampagneperiodes start
2.

Kampagneperioden starter hver mandag kl. 00.00 CEST og ender den efterfølgende søndag kl. 23.59 CEST.

3.

Loyalitetsprogrammet er en integreret del af Spilleboden's spilsystem, der tilbydes til alle spillere på lige vilkår og betingelser i en ubegrænset periode.

4.

Loyalitetsprogrammets gratis spins har en værdi af 1 kr. pr. spin.

5.

Når kriterierne for berettigelse er opfyldt vil Loyalitetsprogrammets Free Spins blive tilføjet din konto senest mandag kl. 23.59

6.

Spillere, som ikke ønsker Loyalitetsprogrammet gratis spins, skal kontakte kundesupport.

7.

Efter modtagelsen er gratis spins er tilgængelige i sammenlagt 60 dage.

8.

Alle gevinster fra gratis spins er uden gennemspilskrav.

9.

Loyalitetsprogrammets gratis spins kan kun benyttes i Loyalitetsprogrammets spil, der er angivet i program-e-mailen. Gratis spins kan ikke bruges til at spille for sjov.

10.

Virksomheden forbeholder sig retten til enhver tid og af en hvilken som helst grund at ændre, tilpasse, afbryde eller afslutte dette kampagnetilbud, og samtidig forbeholder den sig retten til enhver tid at ændre vilkår og betingelser for dette tilbud. Spilleren er selv ansvarlig for at holde øje med ændringer og opdateringer.

11.

Disse vilkår og betingelser regulerer Loyalitetsprogrammets gratis spins-bonussen, som er tilgængelig fra den 01.09.2022, og som overholder de generelle vilkår og betingelser samt bonusvilkår og -betingelser, som er tilgængelige på hjemmesiden. Skulle der være en uoverenstemmelse mellem de generelle vilkår og betingelser og bestemmelserne i disse vilkår og betingelser for Loyalitetsprogrammet gratis spins, er sidstnævnte gældende.