Fordobl din indbetaling op til 1.000 kr. og få 20 gratis spins
Velkomstbonus - Regler og vilkår
Velkommen til Spilleboden – stedet hvor din hygge er garanteret

1. Velkomstbonustilbuddet gøres tilgængeligt for spillere, der opfylder følgende kriterier:

a. spillerne skal være førstegangstilmeldte,
b. spillerne skal indbetale et startbeløb på mindst 200 kr.

2. Spillere som ønsker at benytte sig af en velkomstbonus skal klikke på ”Aktiver” knappen på kampagnesiden og herefter foretage en indbetaling. Efter indbetaling vil bonusbeløbet automatisk blive overført til spillerens bonusbalance. Indbetalingsbonussen kan kræves én gang per spiller og kun ved indbetalinger der opfylder betingelserne for kampagnen. 

3. Når velkomstbonussen er tildelt, er den tilgængelig i tres (60) dage, indenfor hvilken periode betingelserne for tilbuddet skal være opfyldt, før der kan udbetales bonuspenge, der er omregnet til rigtige penge. Hvis disse betingelser ikke opfyldes indenfor tidsperioden, bliver velkomstbonussen og eventuelle gevinster fra bonuspengene automatisk annulleret.

4. Velkomstbonussen giver spilleren ret til at modtage et beløb svarende til den første indbetaling eller 1.000 kr. (afhængigt af hvilket beløb der er det laveste) i bonuspenge.

Hvordan kan en spiller modtage sin velkomstbonus? Se venligst nedestående eksempler:

Eksempel 1. Indbetal 500 kr. og få 500 kr. i bonuspenge.

Eksempel 2. Indbetal 1.000 kr. og få 1.000 kr. i bonuspenge.
Eksempel 3. Indbetal 2.000 kr. og få 1.000 kr. i bonuspenge.

5. Alle indsatser, når du satser med en aktiv bonus, er begrænset til maksimum 200 kr. Er det teknisk muligt at satse et beløb der overskrider maksimumsgrænsen, forbeholder virksomheden sig retten til at annullere spillet, refundere indsatsen og eventuelle gevinster eller tab bliver hermed ugyldige.

6. For at konvertere bonuspenge fra velkomstbonussen skal spilleren spille for et beløb svarende til ti gange (10x) værdien af det indbetalte beløb (intil 1.000 kr.) samt det tildelte bonusbeløb (fx. (200 + 200) x10 = 4.000 kr.). Når et sådan indsatskrav er opfyldt, bliver eventuelle bonuspenge på spillerens konto vekslet til rigtige penge.

Hvordan kan en spiller konvertere deres indbetalingsbonus? Se venligst nedenstående eksempler:

Eksempel 1: Indbetal 500 kr. og få 500 kr. i bonus penge, spilleren skal omsætte 10.000 kr. [10x (500 + 500 kr.)] for at konvertere de resterende bonuspenge.

Eksempel 2: Indbetal 1.000 kr. og få 1.000 kr. i bonus penge, spilleren skal omsætte 20.000 kr. [10x (1.000 + 1.000 kr.)] for at konvertere de resterende bonuspenge.
Eksempel 3: Indbetal 2.000 kr. og få 1.000 kr. i bonus penge, spilleren skal omsætte 20.000 kr. [10x (1.000 + 1.000 kr.)] for at konvertere de resterende bonuspenge.

7. Live casinospil og bordspil bidrager ikke til det omsætningskrav, der er knyttet til velkomstbonus.

8. At spille for sjov bidrager ikke til opfyldelse af indsatskrav, heller ikke selv om der spilles på spillemaskiner. Se Almindelige vilkår og betingelser for yderligere oplysninger herom.

9. De maksimale gevinster fra indsatser der er foretaget med bonuspenge må ikke overstige et beløb, der svarer til ti gange (10x) den tildelte bonus. Hvis en spiller f.eks. modtager en bonus på 1.000 kr. efter at have foretaget en første indbetaling på 1.000 kr., kan der maksimalt vindes 10.000 kr.

10. Virksomheden forbeholder sig retten til enhver tid og af en hvilken som helst grund at ændre, tilpasse, afbryde eller afslutte dette kampagentilbud, og samtidig forbeholder den sig retten til enhver tid at ændre betingelserne og vilkårene for dette tilbud. Spilleren er selv ansvarlig for at holde øje med ændringer og opdateringer.

11. Disse vilkår og betingelser regulerer det velkomstbonustilbud, som er tilgængeligt fra den 26.08.2022, og som overholder de Almindelige bonusvilkår og -betingelsersamt de Almindelige vilkår og betingelser, der fremgår af Hjemmesiden. Skulle der være en uoverensstemmelse mellem bestemmelserne i de Almindelige bonusbetingelser og -vilkår og/eller de Almindelige vilkår og betingelser og bestemmelserne i disse betingelser og vilkår for velkomstbonussen, er sidstnævnte gældende, for så vidt angår velkomstbonustilbuddet.

18+ år. Gælder kun første indbetaling for nye spillere. Gælder i 60 dage. Min. indbetaling 200 kr. Maks. gevinst 10x bonus. Maksimum 200 kr. per indsats. Kun Spilleautomater. Gennemspilskrav på x10 (indbetaling + bonus).

Få 20 gratis spins. Verificér din konto for at få dem.

Vi vil gerne have, at du føler dig velkommen hos Spilleboden fra dag 1. Derfor tilbyder vi dig 20 gratis spins til vores festlige spillemaskine Hot Fiesta™.

Det eneste, du skal gøre for at få dine spins, er følgende: 

1. Opret en konto hos Spilleboden.dk 
2. Verificér din konto.
3. Så snart din konto er fuldt verificeret, kan du bruge dine 20 gratis spins i Hot Fiesta™.

Lettere bliver det ikke!

1. Tilbuddet om gratis spins ved tilmelding er tilgængeligt for spillere, der opfylder følgende kriterier:

a. Spillere skal være førstegangstilmeldte og;
b. Spillere skal verificere deres konto.

2. Dette tilbud skal ikke indløses af spillerne ved registreringen.

3. Gratis spins vil blive tildelt automatisk efter en vellykket verifikation og kan derefter indsamles i spillet Hot Fiesta™ (Pragmatic Play).

4. De gratis spins ved tilmelding vil have en værdi på 1.25 kr. spin.

5. De gratis spins ved tilmelding er kun tilgængelige én gang pr. spiller.

6. Når de gratis spins er tildelt, vil de forblive tilgængelige i i alt 60 dage.

7. Alle gevinster som følge af gratis spins skal straks betragtes som gevinster for rigtige penge.

8. De gratis spins kan kun bruges på følgende spil: Hot Fiesta™ (Pragmatic Play). Gratis spins kan ikke bruges til at spille for sjov eller i demo-tilstand, også selv om det sker i forbindelse med det specificerede spil.

9. Selskabet forbeholder sig ret til at ændre, redigere, afbryde eller afslutte dette kampagnetilbud til enhver tid og uanset årsag, og forbeholder sig også ret til at ændre vilkårene og betingelserne for dette tilbud til enhver tid. Det er spillerens ansvar at kontrollere ændringer og opdateringer.

10. Disse vilkår og betingelser regulerer tilbuddet om gratis spins ved tilmelding, som er tilgængeligt med virkning fra den 26.08.2022, og som gælder sammen med de generelle bonusvilkår og de generelle vilkår og betingelser, der er tilgængelige på hjemmesiden. I tilfælde af uoverensstemmelse mellem bestemmelserne i de generelle bonusvilkår og/eller de generelle vilkår og betingelser bestemmelserne i disse vilkår og betingelser for gratis spins, har sidstnævnte udelukkende forrang i forbindelse med tilbuddet om gratis spins.


Kun for nye, verificerede spillere. De 20 gratis spins kan kun bruges på Hot Fiesta™. Gratis spins har en værdi af 1.25 kr. pr. spin. Gratis spins er kun tilgængelige 1x pr. spiller og er gyldige i 60 dage. Vilkår og betingelser