spilleboden.dk
spilleboden.dk
spilleboden.dk
spilleboden.dk

KAMPAGNER

Vikinge klubben
Få gratis spins hver uge

Vikingeklubben er vores Loyalitetsprogram som vi har indført, af den simple årsag, for at belønne vores loyale spillere. Vi vil nemlig rigtig gerne vise vores mest loyale spillere, hvor meget vi sætter pris på dem.

Som ægte vikingemedlem kan du opnå alle fordelene ved Spilleboden. Du får nemlig 20 gratis spins én gang om ugen, som du kan bruge på en af vores mest populære spillemaskiner – Book of Vikings™.

Det eneste, du skal gøre for at få dine spins, er at opfylde vores kriterier listet i punkt 1.1 nedenfor, og så vil du automatisk modtage 20 gratis spins hver mandag – uge efter uge.


Vilkår og betingelser

Version 1.1. - Sidst opdateret den 01.09.2022

1. Hvem kan få gratis spins?

1.1. Loyalitets gratis spins er til tilgængelig for spillere som opfylder alle følgende kriterier:a. Spillere, der har placeret indsatser for rigtige penge for minimum 100 kr. i den specificerede periode og;

b. Spillere som har foretaget mindst to indbetalinger inden den specificerede kampagneperiode udløber;

c. Spillere som har registreret en konto mindst 14 dage før den angivne tidsperiode.1.2. Kampagneperioden starter hver mandag kl. 00.00 og ender den efterfølgende søndag kl. 23.59.

1.3. Gratis spins vil blive tildelt om mandagen efter kampagneperiodens udløb kl. 12.00.2. Gratis spins

2.1. Loyalitetsprogrammet er en integreret del af Spilleboden's spilsystem, der tilbydes til alle spillere på lige vilkår og betingelser i en ubegrænset periode.


2.2. Loyalitetsprogrammet Gratis spins vil have en værdi af 1 kr. pr. spin.

2.3. Loyalitetsprogrammet Gratis spins vil være klar til brug I spillet Book of Vikings™ (Pragmatic Play).

2.4. Spillere som vil benytte sig af Loyalitets gratis spins skal hente dem i det spil som er specificeret over. Loyalitetsprogrammet Gratis spins er kun tilgængeligt en gang pr. spiller.

2.5. Når kriterierne for berettigelse er opfyldt, tildeles spilleren 20 gratisspil, som forbliver tilgængelige i alt 60 dage.

2.6. Alle gevinster fra gratis spins er uden gennemspilskrav.

2.7. Loyalitets gratis spins kan kun benyttes i den spillemaskine der er specificeret over og i kampagne-emailen. Gratis spins kan ikke bruges til at spille for sjov.

2.8. Virksomheden forbeholder sig retten til enhver tid og af en hvilken som helst grund at ændre, tilpasse, afbryde eller afslutte dette loyalitets-tilbud, og samtidig forbeholder den sig retten til enhver tid at ændre vilkår og betingelser for dette tilbud. Spilleren er selv ansvarlig for at holde øje med ændringer og opdateringer.

2.9. Disse vilkår og betingelser regulerer Loyalitets gratis spins som er tilgængelig fra den 01.09.2022 og som overholder de generelle vilkår og betingelser samt bonusvilkår og -betingelser som er tilgængelige på hjemmesiden. Skulle der være en uoverenstemmelse mellem de generelle vilkår og betingelser og/eller bonusvilkår og -betingelser og Loyalitets gratis spins vilkår og -betingelser, er sidstnævnte gældende.Konto påkrævet mindst 14 dage inden den angivne tidsperiode. Spil med rigtige penge for minimum 100 kr. under den angivne tidsperiode. To indbetalinger. Begynder hver mandag kl. 00.00 og slutter den følgende søndag kl. 23.59. Gratis loyalitetsspins har en værdi på 1 kr. pr. spin og er gyldige i 60 dage. Gælder kun udvalgte spil. Regler og vilkår gælder.